Make Money! Site Owners! Make Money From This Site Here.

Any.do Task List & Kanggo-do List-Android

Any.do Task List & Kanggo-do List-Android

Mayuta-yuta ing saindhenging donya nggunakake Any.do Task List & To-do List-Android to capture ideas, barang-barang apa, lan kerjo bareng karo wong watara wong. Saka planning vacation sabanjure ngatur big project ing karya utawa nuduhake dhaftar Grosir karo siji tresna – Any.do nggampangake tetep urip diatur ing sak panggonan. Any.do seamlessly syncs antarane ponsel, desktop, web lan tablet supaya sampeyan, lan wong-wong watara sampeyan, bisa ngakses saka ngendi wae.

Any.do seamlessly syncs antarane ponsel, desktop, web lan tablet supaya sampeyan, lan wong-wong watara sampeyan, bisa ngakses saka ngendi wae.

Fitur tombol tugas Planner kalebu: sink maya rapi, pangenalan wicara, wektu customizable lan pangeling lokasi, tugas sambungan, cathetan multimedia, lan dhukungan patrap.

*Dijenengi "Top 10 Kudu-kudu App "by New York Times*

Nggawe saben dina sukses karo Any.do:

Resik lan pinter desain tansah sampeyan fokus ing gol kanggo dina
Kolaborasi karo kolega, kanca-kanca, lan pasangan bojo kanggo njaluk iku rampung bebarengan
Dhaptar Update Grosir, chores, lan dhaptar 'madu Do' nyata-wektu karo pasangan lan kulawarga
Masang video, audio, foto lan Dropbox file kanggo tugas wae
Setel tugas ambalan kanggo ajeg dijadwal todo kang
Ngakses kabeh dhaptar ing ngarep, kantor, utawa ing Go. Tugas Any.do manager Panjenengan tetep becik nyelarasake ing seluler piranti, app web, utawa Chrome
Seret intuisi lan gulung, gesek kanggo ngrampungake, banjur goyangake kanggo mbusak nggawe Any.do Planner gedhe kanggo ngatur tugas luwih cepet
Gunakake entri swara nganggo sing tugas menyang dhaptar, utawa ngetik karo kita kuat fitur otomatis suggest
Moment Any.do, Planner grafik kita digunakake ngalembana, bakal nggawe ngatur fun urip maneh

Nalika nangani karya, kulawarga, lan urip pribadi ing sak panggonan, sampeyan mungkasi munggah gadhah luwih akèh wektu kanggo apa inggih.
Yen sampeyan lagi pro bener, Any.do nemu malah luwih apik karo langganan Premium
**Rega Bukak khusus kanggo wektu winates mung $2.99/ sasi utawa $26.99/ taun**
(Ajeg $4.99/ sasi utawa $49.99/ taun)

Seneng Unlimited jumlah fitur Any.do free ndhuwur, plus:
Uploaded tema khusus werna
Pangeling kanthi customizable kanggo tindakan saka rapat-rapat loro-saben minggu kanggo saben-liyane-dina telpon kanggo ibu
Lokasi basis pangeling sing pop munggah persis nalika lan ing ngendi sampeyan kudu wong
Support prioritas saka tim in-house kita ahli Any.do

Langgananku Premium bakal dikenani biaya kanggo kertu kredit liwat akun Play Google. Langganan bakal kanthi otomatis gawe anyar kajaba dibatalake ing paling 24 jam sadurunge mburi periode saiki. Sampeyan bisa mbatalake ing sembarang wektu, nanging kita Tukang ngetokake pembayaran maneh kanggo maksud apa suwé pituwas sing wis tagihan. Ngatur langgananku ing Setelan akun sawise tuku.

Ukuran:10.7MB

[themify_button style=xlarge green embossedlink=”http://techandapps.com/download/apk/com.anydo.apk” ]Download[/themify_button]

 

Sing sing saka Nigeria? Aja kantun Yakata dina.