jieun Money! boga loka! Jieun Money Ti Loka Ieu Ieuh.

Any.do Tugas Daptar & Pikeun-do Daptar-Android

Any.do Tugas Daptar & Pikeun-do Daptar-Android

Jutaan sakuliah dunya make Any.do Tugas Daptar & To-do List-Android to capture ideas, hal anu kudu dipigawé, jeung kolaborasi jeung rahayat di sabudeureun eta. Ti perencanaan pakansi gigireun pangatur proyék gedé di karya atawa babagi daptar grocery jeung hiji dipikacinta – Any.do ngajadikeun eta gampang pikeun tetep hirup anjeun diayakeun di hiji tempat. Any.do seamlessly syncs antara sélulér Anjeun, desktop, web jeung tablet jadi Anjeun, jeung dulur kira-kira Anjeun, bisa ngakses aku eta ti mana.

Any.do seamlessly syncs antara sélulér Anjeun, desktop, web jeung tablet jadi Anjeun, jeung dulur kira-kira Anjeun, bisa ngakses aku eta ti mana.

Kaistiméwaan tugas Ngarencana urang di antarana: singkronisasi awan seamless, pangakuan ucapan, waktu customizable jeung panginget lokasi, tugas babarengan, catetan multimedia, jeung ngarojong gesture.

*Ngaranna a "Top 10 WAJIB-geus App "ku New York Times*

Jieun unggal poé hiji hasil mibanda Any.do:

Beresih jeung pinter design ngajaga anjeun fokus kana tujuan Anjeun pikeun poé
Kolaborasi jeung kolega, babaturan, jeung spouses meunang hal dipigawé babarengan
Daptar Update grocery, chores, jeung daptar 'Honey Do' sacara real-time jeung salaki anjeun jeung kulawarga
Ngagantelkeun video, audio, poto jeung Dropbox payil ka tugas nu mana wae nu
Setel tugas nu ngulang deui pikeun rutin dijadwalkeun todo sacara
Ngakses sadaya daptar Anjeun di imah, kantor, atawa dina lebet nu. Tugas Any.do manager Anjeun tetep sampurna nyingkronkeun on mobile Anjeun, web app, atawa Chrome
Sered jeung teundeun intuitif, gesek pikeun ngarengsekeun, jeung ngocok nyabut nyieun Any.do a Ngarencana gede pikeun pangatur tugas gancang
Paké entry sora pikeun nyarita anjeun tugas kana daptar, atawa ngetik jeung kuat urang feature auto-nyarankeun
Momen Any.do, Ngarencana poean urang loba muji, bakal nyieun menata fun hirup anjeun deui

Lamun anjeun nanganan karya, kulawarga, jeung kahirupan pribadi di hiji tempat, Anjeun ngeureunkeun nepi ngabogaan leuwih loba waktu keur naon perkara.
Mun anjeun geus a pro bener, Any.do meunang leuwih alus tinimbang jeung langganan Premium
**Harga peluncuran Special for kawates ngan $2.99/ bulan atawa $26.99/ taun**
(Rutin $4.99/ bulan atawa $49.99/ taun)

Ngarasakeun hiji jumlah waktu nu taya pitur Any.do bébas luhur, tambah:
Hiji Asép Sunandar Sunarya téma husus warna
Panginget pinuh customizable for teu nanaon da rapat bi-mingguan ka unggal-séjén poé Telepon ka Ibu
Location dumasar panginget nu pangeusina nepi persis iraha jeung di mana anjeun mikabutuhna
Support prioritas ti tim di-house urang ahli Any.do

Lalanggan Premium bakal ditagihkeun ka kartu kiridit Anjeun tina akun Google Play Anjeun. Langganan anjeun bakal otomatis renew kajaba dibolaykeun sahenteuna 24 jam saméméh ahir periode kiwari. Anjeun bisa ngabolaykeun iraha wae, tapi urang teu bisa ngaluarkeun refunds keur unggal période bayar anu geus makéna. Atur lalanggan Anjeun dina Setélan Account sanggeus meuli.

Ukuran:10.7MB

[themify_button style=xlarge green embossedlink=”http://techandapps.com/download/apk/com.anydo.apk” ]Undeur[/themify_button]

 

Anjeun ti Nigeria? Teu luput Yakata ayeuna.